Home    My eThaicd    Wish List     Order Status    View Cart    Contact Us  
eThaiCD.com Online Thai Entertainment Store
23 May 2022
   
Enjoy more selections, pay less. FREE Worldwide Delivery.
Payment secured by Paypal

Advanced Search
New Releases     Clearance Sale     Best Sellers     Recommendations    

  Brave [ VCD ]  
   

Brave [ VCD ]  

Thai movie : Brave - กล้าหยุดโลก. Starring Supaksorn Chaimongkol, Pairote Boongerd, Afdlin Shauki, Sahaschai Chumrum.


$6.00 & FREE Shipping to Worldwide

Availability :

In Stock. Usually ships within 24 hours.

 
Qty:


Customers who bought this product also bought..

Product Descriptions

Action

Brave
กล้าหยุดโลก

Year : 2007

Starring : Supaksorn Chaimongkol, Pairote Boongerd, Afdlin Shauki, Sahaschai Chumrum
[ ศุภักษร ไชยมงคล, ไพโรจน์ บุญเกิด, อัฟดลิน เชากิ, อัฟดลิน เชากิ ]

Director : Thanapol Maliwan / Afdlin Shauki
ธนพล มะลิวัลย์ / อัฟดลิน เชากิ

2 VCDs
Sound : Thai
Release date : 4 March 2008

* Playable with VCD and DVD players
(world wide)


Story :

Pairote (Pairote Boongerd /Mike B) is forced by the biggest mafia gang in Thailand to steal the mainframe client information data from Wealthy Bank, an international credit card company. He holds Lita (Supakson Chaimongkon) (the company's Vice President) hostage and forces her to give him the password that will allow him fo finish his assignment , and later manages to get away with it. He does this for his brother, Tong(Afdlin Shauki) , who has been captured, tortured and held ransom by the mafia gang, in exchage for the data they have forced him to steal. But things turn out for the worst when the mafia gang attempt to silence them both with explosives they strap around Tong. Whom they have as bait to lure B into a factory.

After Kovit(Sahaschai Chumrum), the gangster boss , learns of their escape from this trap , he sends his right-hand men after them B gets shot by Mai (a former friend, now enemy) and falls from the top floor of an abandoned building to almost certain death. Tong, fearing the worst , decides he will return to Malaysia , but finds that B survived the fall. They dicide to avenge themselves and go looking for Mai to force him to lead them into the underground world to find Kovit. They end up being captured and find out that the data theft was a set-up and that Kovit needed a fall guy-B.

They come across Lita who has been attacked and raped, and find out her husband Somboon, who was the President of Wealthy Bank , kiled himself in the aftermath of the of the data theft. B and Tong are wracked with guilt and manage to escape the clutches of the underground bringing Lita with them .But the finally have to confront the gangsters and fight them all. including Kovit and his best fighter. It's a long battle to fight for their life and to figure out why Kovit is doing this in the first place.

-----------------------------------------------

บุคคลอันตรายที่กล้ากระโดดตื้บทุกคนแม้ความก็ไม่อาจหยุดได้ เรื่องราวนั้นเริ่มต้นขึ้นเมื่อบัตรเครดิตเป็นสิ่งจำเป็นของคนในเมืองใหญ่ๆของทุกประเทศในโลกเป็นเสมือนตัวแทนของความน่าเชื่อถือความมีเกียรติและมีอำนาจในการจับจ่ายสิ่งของต่างๆแทนเงินสด เท่ากับว่าเป็นการเชิญชวนให้แก็งค์
อาชญากรรมต่างชาติต้องการเข้ามาแสวงหาผลประโยชน์จากธุรกรรมอันหอมหวนนี้ไม่เว้นแต่ประเทศไทย

ไพโรจน์หรือบี (ไพโรจน์ บุญเกิด) ชายหนุ่มคนหนึ่งที่ถูกสั่งจากบุคคลลึกลับให้เข้าไปโจรกรรมข้อมูลลูกค้าจากบริษัทบัตรเครดิตชื่อดัง โดยมีข้อแลกเปลี่ยนคือ โต้ง ( Afdlin Shauki) ชาวมาเลย์เซียและเป็นพี่เขยที่มีพระคุณกับเขามาก โต้งถูกจับไปเป็นตัวประกันแต่ด้วยความสามารถเฉพาะตัวกับฝีมือลายมือในการต่อสู้ของบี ก็ทำให้บีนั้นได้รู้ข้อมูลลูกค้าทั้งหมดมาได้จาก ลิตา (ศุภักษร ชัยมงคล) รองประธานกรรมการบริษัทบัตรเครดิต Walthy Bank และก็ได้ไปแลกตัวกับโต้งพี่เขยมาได้อย่างอย่างเฉียดฉิวผลการโจรกรรมในครั้งนี้นั้น ทำให้บริษัทบัตรเครดิต เกิดปัญหาวุ่นวายสับสนไปหมด จนทำให้เรื่องราวนั้นใหญ่โต จนทำให้ประธานกรรมการบริษัท สมบุญ (วันชาติ ชุณห์ศรี) ออกมารับหน้าเพื่อรับผิดชอบโดยการยิงตัวตายและได้ทิ้งลิตาภรรยาสาวที่แสนสวยไว้ จากข่าวการตายของสมบุญ ทำให้บีกลับรู้สึกผิดที่เขาเป็นสาเหตุที่ทำให้ลิตานั้นต้องสูญเสียสามีของเธอไป บีจึงตั้งใจจะไปขอโทษแต่เมื่อบีไปถึงที่บ้านก็กลับพบว่า คนในบ้านของลิตาเองนั้นโดนทำร้ายและตัวลิตาก็ถูกจับไปจากกลุ่มผู้ชายที่ลึกลับกลุ่มเดียวกันที่เคยตามมาถล่มบ้านของบีและโต้ง

บีและโต้งจึงได้เริ่มต้นตามหาความจริงจนรู้ว่า ผู้ที่อยู่เบื้องหลังของงานชิ้นนี้ก็คือ โกวิทย์ (สหัสชัย ชุมรุม) ผู้ที่ทรงอิทธิพลและอยู่เบื้องหลังของอาชญากรรมและตัวการค้ายาเสพติดรายใหญ่ของประเทศ โดยโกวิทนั้นมีลูกน้องฝีมือไม่ย่อย อยู่ 2 คน ทั้ง กันต์ (ระพีพันธ์ บุตรทอง)และ จอห์น (Awie) ที่เป็นเหมือนมือซ้ายและมือขวาของโกวิทก็ว่าได้และสองคนนี้ก็ยังเป็นคนที่ตามาฆ่าเขาด้วยนั้นเอง ทั้งบีและโต้งจึงจับมือร่วมกันบุกเข้าไปถึงโกดังของโกวิท โดยมีไม้ ( Dean Alexandrou) เพื่อนรักเพื่อนแค้นเก่า เป็นพี่ชายของ เหมียว(Sharifah Sofia) แฟนเก่าของบี เป็นคนพาเข้าไปในโกดังลึกลับของโกวิทย์ และการต่อสู้ครั้งใหญ่ก็ได้เกิดขึ้น และจากที่โกดังนั้นเองก็ทำให้บีนั้นได้รู้ว่า ตัวเขาเองนั้นได้ถูกหลอกใช้ในการปล้นข้อมูลลับทั้งหมด ซึ่งเหล่านั้นเป็นเพียงแค่การจัดฉากขึ้นเพื่อตบตาตำรวจเท่านั้นเอง แต่ในความเป็นจริงแล้ว กลับยังมีบางสิ่งที่บีและโต้งไม่เคยคิดแมาก่อน และคาดไม่ถึงซุกซ่อนอย่ แต่ทั้งเงิน ทองและความโลภเท่านั้นเองหรือที่เป็นเหมือนเชื้อชนวนให้ชีวิตของบีและโต้งต้องวุ่นวายถึงขนาดนี้Credit : www.movieseer.com

ScreenShot


Last updated: January 1, 2018


Browse for more in


Customer Reviews

No customer review available. Be the first to review this item.
Thai singers - Grocery online thai - thai cd, thai cds, thai dvd, thai kalaoke, thai lakorn, thai magazines, thai movies, thai music, thai singers, thailand movies, thailand music, muay thai, thai boxing, thai DVDs - Thai Product - thailand Copyright © 1999-2022. eThaiCD.com - ThaiCD Online Ltd. All rights reserved.Thai Product  - thai dvd, thai vcd, thai music, thai singers, thai movie, Thai lakorn, Thai karaoke, thai magazines, shopping, product store, muay thai, thai boxing, golf mike, bird thongchai, thailand, shorts - Thailand Books