Home    My eThaicd    Wish List     Order Status    View Cart    Contact Us  
eThaiCD.com Online Thai Entertainment Store
24 June 2024
   
Enjoy more selections, pay less. FREE Worldwide Delivery.
Payment secured by Paypal

Advanced Search
New Releases     Clearance Sale     Best Sellers     Recommendations    

  7 Days to Leave My Wife [ DVD ]  
   

7 Days to Leave My Wife [ DVD ]  

7 Days to Leave My Wife [ DVD ]. ยังไงก็รัก. Starring Samapon Piyapongsiri, Suwatjanee Chaimusik. [ Thai soundtrack ] [ None subtitle ] - [ DVD 9 - Zone 3 - PAL DVD system ]


$12.50 & FREE Shipping to Worldwide

Availability :

In Stock. Usually ships within 24 hours.

 
Qty:


Product Descriptions

Comedy

7 Days to Leave My Wife
ยังไงก็รัก

Year : 2007

Starring : Samapon Piyapongsiri, Suwatjanee Chaimusik
[ สมพล ปิยะพงศ์สิริ - สุวัจนี ไชยมุสิก ]

Director : Torpong Tunkamhang
ต่อพงศ์ ตันกำแหง


Screen Format :
- Anamorphic Widescreen

Special Features :
- The making of
- Deleted scenes
- Music Video
- Photo Gallery
- Trailers
- DVD-Rom feature Flash game 'Run Ar-ngek Run'
- Invisible scene

Language :
- Thai (5.1)

Subtitle : None
Runtime : 106 mins

[ DVD 9 - Zone 3 - PAL ]

** PAL TV and DVD players required. US and Canada customers, please recheck with your players before making Thai DVD order.

*** Non refundable due to incompatible device ( please make sure that your DVD players and TV are compatible with PAL system )


Story :

The story of a Thai-Chinese couple Yong and Ngak who's been together for 7 years. Yong is a saleman while his wife Ngak is just nothing but boring and old. There're many times that Yong thinks of breaking up, but he sweared to his grandfather that he will never leave Ngak or else his life will face bad luck. Later, there is a twist in his marriage life as Yong may has to break the word that he promised to his dead grandfather.

-----------------------------------------------

เมื่อมีการร่วมมือวางกลยุทธเอาความงมงาย และการเชื่อโชคลางของคนรัก มาคิดเป็นหนทางกำจัดเธอออกไป ย้ง(สมพล ปิยะพงศ์สิริ) หนุ่มใหญ่เชื้อสายจีน อายุไม่เยอะ 30 กว่าๆ เป็นผู้ดีเก่าตกยากอนาคตไม่ไกลนักกับตำแหน่งเซลล์แมนบริษัทขายเครื่องไฟฟ้า สุขภัณฑ์ห้องน้ำและเครื่องครัว ย้งแต่งงานแล้วกับ เง็ก (สุวัจนี ไชยมุสิก) ซึ่งก็เป็นสาวใหญ่เชื้อสายจีน วัยใกล้เคียงกับย้ง มีนิสัยเหมือนเมียหลวงมาตราฐานคือ แก่ง่าย ตายยาก เง็กขายขนมจุ่ยก้วยอยู่ที่บ้านแถวเยาวราช เธอเชื่อถือโชคลางเป็นที่สุด ทั้งสองแต่งงานอยู่กินกันมา 7 ปี ท่ามกลางเสียงบ่นของเง็ก ที่กลายเป็นส่วนหนึ่งของชีวิตย้งไปแล้ว บ่อยครั้งที่ย้งเบื่อมากจนอยากเลิกกับเง็กแต่ย้งก็ทำไม่ได้เพราะย้งติดกับสาบานที่ให้ไว้กับเตี่ย ก่อนเตี่ยตาย " ถ้าลื้อทิ้งอาเง็กขอให้มีอันเป็นไปในเจ็ดวัน ให้ลื้อเซ็กส์เสื่อมเอาผู้หญิงไม่ได้ตลอดไป"

อันที่จริงย้งสาบานไปอย่างนั้น เพราะต้องการเอาใจเตี่ยก่อนตาย และก็ไม่ได้เชื่อในคำสาบานอะไรนั่นเท่าไหร่นัก แต่หลายครั้งที่มองรูปเตี่ยเป็นต้องมีอภินิหารให้เห็นอยู่ตลอด หลายต่อหลายอย่างจนย้งมีหวาดๆ เลยชักไม่แน่ใจว่าคำสาบานจะเป็นจริงหรือไม่ แต่คิดปลอบใจตัวเองว่าไม่เชื่อแต่อย่าหลบหลู่แล้วกัน จะว่าไปคำสาบานกับเตี่ยนั้น ก็คงไม่เป็นปัญหากับย้ง ถ้าไม่บังเอิญ ยังมีจุดมุ่งหมายที่ต้องทำให้เสร็จใน 7 วัน ที่สำคัญมากแถมยังขัดกับคำสาบานที่ให้ไว้กับเตี่ย แต่ยังต้องทำ จนแล้วจนรอดเวลาจวนเจียนจะหมดย้งก็ยังหาหนทางไม่ได้ ท่ามกลางความมืดมนที่ดูเหมือนไม่มีทางออกเพราะคำสาบานกับเตี่ย แต่ฟ้าก็ยังเห็นใจ จึงส่ง เล้ง (สมเล็ก ศักดิกุล) ผู้ที่ชอบสวมวิญญาณเป็นโกวเล้ง และด้วยความเป็นกูรูในเรื่องเมียๆของเล้ง เขาจึงร่วมด้วยช่วยกันกับย้งอย่างเต็มที่ เพราะว่าเล้งนั้นเป็นคนที่กลัวเมียมาก การช่วยย้งจึงเป็นการระบายในสิ่งที่ตนเองทำไม่ได้ และย้งก็เริ่มปฎิบัติการกลบความผิดตัดทอนความรัก เพื่อเฉลี่ยความรักในอีกรูปแบบหนึ่ง


Credit : movieseer.com

Publisher: Grammy

ScreenShot


Last updated: May 25, 2024


Browse for more in


Customer Reviews

No customer review available. Be the first to review this item.
Thai singers - Grocery online thai - thai cd, thai cds, thai dvd, thai kalaoke, thai lakorn, thai magazines, thai movies, thai music, thai singers, thailand movies, thailand music, muay thai, thai boxing, thai DVDs - Thai Product - thailand Copyright © 1999-2024. eThaiCD.com - ThaiCD Online Ltd. All rights reserved.Thai Product  - thai dvd, thai vcd, thai music, thai singers, thai movie, Thai lakorn, Thai karaoke, thai magazines, shopping, product store, muay thai, thai boxing, golf mike, bird thongchai, thailand, shorts - Thailand Books